0


0
progeCAD
Program de desenare CAD compatibil .dwg.

ProgeCAD este un mediu CAD DWG stabil, complet functional si usor de utilizat la un pret accesibil.

 • pregatit pentru Windows 10 - compatibil .dwg 2016.

 • progeCAD, bazat pe IntelliCAD 7.x, este o aplicatie CAD 2D/3D compatibila cu standardul AutoCAD® , care lucreaza cu fisiere de la AutoCAD® 2.5 pana la AutoCAD® 2016.

 • formatul original .dwg al programului progeCAD asigura compatibilitatea completa cu AutoCAD® FARA CONVERSIA FISIERELOR, evitand pierderea unor informatii critice; progeCAD va permite sa exportati fisiere in formatul .dwg si .dxf.

 • progeCAD are o interfata completa cu un meniu asemanator AutoCAD® si comenzi similare AutoCAD®.

 • progeCAD Professional este un program de proiectare 2D si 3D general, util pentru schite CAD, scheme electrice, proiecte de constructii, arhitectura, inginerie civila, structurala, mecanica si industriala, tamplarie RFI, proiectare mecanica MCAD, masuratori topografice si desene ale terenului conform standardelor AS/NZ1100 ANSI DIN si ISO. ProgeCAD include optiuni ca exportul PDF, modelarea 3D, librarii de block-uri XREF & DWG, linie de comanda asemanatoare AutoCAD cu extensii ca VBA & AutoLISP, programare C++ si font-uri SHX. ProgeCAD ofera mai multe functii CAD decat AutoCAD® LT sau TurboCAD Pro la o fractiune din pretul AutoCAD®, ArchiCAD sau Microstation.

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Concept

Dezvoltator: ProgeSOFT Spa.

ProgeSOFT Spa., Italy, www.progesoft.com, este membru Comercial al IntelliCAD Technology Consortium (ITC)
IntelliCAD este dezvoltat de IntelliCAD Technology Consortium (ITC) si este personalizat de ProgeSOFT, care s-a specializat in CAD in ultimii 18 ani, fiind membru al comitetului executiv din cadrul ITC.

Acum, multi utilizatori de programe de proiectare si grupurile industriale importante din domeniul mecanicii si electricii lucreaza cu programul ProgeSOFT.
Multe grupuri industriale folosesc ProgeSOFT, cum ar fi: Gruppo ABB, ALENIA MARCONI, ANSALDO, BTICINO, ENEL, ENICHEM, FS, GEWISS, PIRELLI, SCHNEIDER ELECTRIC si TECHINT.

Produs: ProgeCAD 2017

ProgeCAD 2017 reprezinta oferta noastra pentru un DWG 2D/3D CAD nativ profesional, ce include diverse aplicatii, librarii si servicii la costuri exceptionale.

 Acesta este un produs care se incearca si se cumpara, astfel el poate fi incercat fara nici o limitare inainte de a fi cumparat.

Informatii Generale

IntelliCAD Technology Consortium dezvolta tehnologie software de proiectare asistata de calculator.
ITC este preocupat de dezvoltarea platformei pentru cea mai buna aplicatie CAD pentru membrii sai.

Aceasta organizatie non-preofit creeaza si licentiaza tehnologii care usureaza munca dezvoltatorilor de aplicatii CAD in crearea produselor pentru piata de proiectare. Membrii pot combina motorul CAD standard cu aplicatiile software proprii, reducand astfel costurile de dezvoltare / cercetare. IntelliCAD este folosit cu succes de dezvoltatori in intreaga lume cat si de milioane de Utilizatori Finali care au nevoie de un software CAD flexibil adaptabil, dar si performant.

Alternativa inteligenta pentru Utilizatorii CAD

IntelliCAD Technology Consortium (ITC) — organizatie unica detinuta si condusa de membrii sai — are ca principala activitate dezvoltarea platformei IntelliCAD, produs software compatibil cu formatul standard de fisier .DWG 2016.
Companiile Membre ale ITC isi dezvolta, promoveaza si vand propriile produse software. Aceste companii au dreptul de distributie nelimitat in scopul furnizarii tehnologiei IntelliCAD catre utilizatorii finali.

IntelliCAD este o platforma CAD stabila, compatibila cu formatul standard de fisier . dwg pe care fiecare dezvoltator CAD poate construi. Furnizata de ITC catre membrii sai, tehnologia IntelliCAD este disponibila pentru cumparare numai prin intermediul membrilor comerciali ITC.
IntelliCAD este disponibil sub forma unui program de sine statator, dar are adesea integrate aplicatii ce satisfac diversele nevoi ale pietei de proiectare.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Versiuni
Versiuni disponibile:

ProgeCAD 2011 Standard - bazat pe cel mai recent nucleu IntelliCAD, este acum un usor inlocuitor pentru versiunile Lite ale programelor CAD consacrate. Deschide, editeaza si salveaza fisiere .dwg CAD (2.5 - 2012).

ProgeCAD Professional 2017 - produs similar cu versiuni complete ale programelor CAD consacrate, acesta suporta comenzi standard, meniurile, fisierele script, font-urile va ofera compatibilitate AutoLisp, optiuni avansate de randare si are incluse Modelarea Solidelor 3D ACIS. ProgeCAD Professional este compatibil cu AutoLISP, ADS, VBA si COM, oferindu-va librarii cu block-uri si simboluri pentru domenii ca: Electric, Mecanica, Arhitectura etc. Acesta se livreaza cu peste 10,000 de simboluri standard si block-uri. Deschide, editeaza si salveaza fisiere .dwg CAD (2.5 - 2016).

Upgrade ProgeCAD IntelliCAD 2017 - aceasta versiune ofera reactualizarea produselor ProgeCAD anterioare, pentru a putea beneficia de ultimele inovatii si de o imbunatatire continua a caracteristicilor produsului achizitionat de utilizatorul final.

Cross Upgrade ProgeCAD IntelliCAD 2017 - aceasta versiune ofera trecerea de la orice alt program CAD (indiferent de data publicarii) achizitionat cu licenta de dvs. la progeCAD 2017, pentru a putea beneficia de ultimele inovatii si de o imbunatatire continua a caracteristicilor produsului dezvoltat de progeSOFT.
 
ProgeCAD 2017 NLM - versiune de retea - acesta permite instalarea programului intr-o retea de calculatoare, licenta putand fi accesata de toate calculatoarele pe rand.
     PROGRAMUL NU POATE FI UTILIZAT/DESCHIS DE MAI MULTE CALCULATOARE SIMULTAN!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Add on

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Updates
Versiune Produs: ProgeCAD 2014 Professional
Data publicare: 30.01.2014

Versiunea curenta publicata de dezvoltator: progeCAD prof. 2014

Acum este disponibila o noua versiune ProgeCAD Professional. Pentru a beneficia de ultimele imbunatiri ale acestei versiuni descarcati si instalati kit-ul ProgeCAD Professional de la sectiunea de download.

Cum aflati ce versiune a programului ati instalat?

Deschideti progeCAD ®.
In Help menu -> About ProgeSOFT

Aici veti gasi informatii despre versiunea programului instalat.

Cu deosebit respect,

IntelliTECH SRL
R14020401 Departament Suport Clienti

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Specificatii

ProgeCAD 2017 Professional

Program de desenare CAD compatibil .dwg.

ProgeCAD 2017 reprezinta o puternica aplicatie software CAD, 2D/3D bazata pe cel mai recent nucleu IntelliCAD, compatibila cu orice aplicatie CAD.

ProgeCAD Professional - produs similar cu versiuni complete ale programelor CAD consacrate, acesta suporta comenzi standard, meniurile, fisierele script, font-urile va ofera compatibilitate AutoLisp, optiuni avansate de randare si are incluse Modelarea Solidelor 3D ACIS. ProgeCAD Professional este compatibil cu AutoLISP, ADS, VBA si COM, oferindu-va librarii cu block-uri si simboluri pentru domenii ca: Electric, Mecanica, Arhitectura etc. Acesta se livreaza cu peste 10,000 de simboluri standard si block-uri. Deschide, editeaza si salveaza fisiere .dwg CAD (2.5 - 2016).

ProgeCAD Professional single license se poate instala pe un singur calculator. Acesta nu functioneaza simultan pe mai multe calculatoare, doar in situatia achizitionarii mai multor licente.

ProgeCAD este un mediu CAD DWG stabil, complet functional si usor de utilizat la un pret accesibil.

- pregatit pentru Windows 10 - compatibil .dwg 2016.

- bazat pe IntelliCAD 7.x, este o aplicatie CAD 2D/3D compatibila cu standardul AutoCAD® , care lucreaza cu fisiere de la AutoCAD® 2.5 pana la AutoCAD® 2016.

- formatul original .dwg al programului progeCAD asigura compatibilitatea completa cu AutoCAD® FARA CONVERSIA FISIERELOR, evitand pierderea unor informatii critice; progeCAD va permite sa exportati fisiere in formatul .dwg si .dxf.

- progeCAD are o interfata completa cu un meniu asemanator AutoCAD® si comenzi similare AutoCAD®.

- progeCAD Professional este un program de proiectare 2D si 3D general, util pentru schite CAD, scheme electrice, proiecte de constructii, arhitectura, inginerie civila, structurala, mecanica si industriala, tamplarie RFI, proiectare mecanica MCAD, masuratori topografice si desene ale terenului conform standardelor AS/NZ1100 ANSI DIN si ISO. ProgeCAD include optiuni ca exportul PDF, modelarea 3D, librarii de block-uri XREF & DWG, linie de comanda asemanatoare AutoCAD cu extensii ca VBA & AutoLISP, programare C++ si font-uri SHX. ProgeCAD ofera mai multe functii CAD decat AutoCAD® LT sau TurboCAD Pro la o fractiune din pretul AutoCAD®, ArchiCAD sau Microstation.

progeCAD Cloud
Salvati si deschideti planse in Cloud. progeCAD Cloud va ajuta sa accesati desenele de oriunde va aflati. Este un mod optim de a transmite datele catre echipa sau clientii dumneavoastra. progeCAD Cloud suporta serviciile cunoscute de file sharing si sincronizare cum ar fi DropBox, GoogleDrive si Microsoft One Drive.

Dynamic Input
Dynamic Input este un mod alternativ de a introduce comenzi printr-o linie de comanda la cursor. Puteti introduce date cum ar fi lungimea unei linii sau raza unui cerc, avand o vizualizare dinamica a modificarilor relative fata de miscarile mouseului. Cand activati acest mod, langa cursor se afiseaza informatii actualizate despre comanda. In timpul comenzii puteti specifica optiuni si valori in casuta de informatii. Puteti configura Dynamic Input conform standardelor companiei dumneavoastra. Aceasta optiune mareste productivitatea si eficientizeaza procesul de schitare si editare.

progeCAD 2016 Dynamic Input

Dynamic UCS
Versiunile anterioare ale progeCAD constrangeau utilizatorul la schimbarea constanta a planului XY pentru a lucra intr-un anumit plan al unui obiect 3D. Era necesara specificarea unui nou sistem de coordonate utilizator de fiecare data cand se modifica afisarea. Noua optiune Dynamic UCS creaza automat un plan XY temporar in care puteti desena. Aceasta optiune mareste dramatic viteza de desenare intr-un mediu 3D.

Prinderi avansate
Cu ajutorul prinderilor puteti modifica forma si marimea unor primitive solide. De exemplu schimbarea inaltimii unui con va mentine forma generala a conului si va actualiza automat raza bazei. Aceasta optiune este introdusa pentru a imbunatati operatiile de editare 3D.

3D Ortho
Impreuna cu modul clasic de salt X,Y Ortho, care restrictioneaza miscarile cursorului la orizontala si verticala, programul ofera acum si modul Z Ortho, care restrictioneaza cursorul pe directia sus-jos.

Adnotarea obiectelor
Aceasta optiune automatizeaza marimea adnotarilor cum ar fi textul, hasura si dimensiunile in mai multe ferestre cu scari diferite. Notele sunt aduse la scara in functie de setarile curente de scara pentru adnotari si sunt afisate automat la marimea corecta. Urmatoarele obiecte pot fi considerate adnotari, cea ce inseamna ca vor avea dimensiuni calculate automat:

 • Text (text pe o singura linie)
 • Mtext (text pe mai multe linii)
 • Dimensiuni
 • Tolerante
 • Hasuri
 • Blocuri
 • Atributele blocurilor

Drawing Fields
Unealta Field automatizeaza introducerea unui text de titlu sau a altor note in desen. Daca introduceti un bloc de titlu in desen, de obicei este dificila mentinerea textului actualizat si precis. De asemenea, multi utilizatori plaseaza numere sau denumiri in mai multe locatii pe desen, cea ce duce la un volum crescut de munca. Cu progeCAD 2016 puteti utiliza campurile pentru a automatiza introducerea unui text de titlu sa a altor adnotari intr-un desen. In special daca utilizati un text in mod repetat puteti reduce timpul de lucru si mari precizia, de exemplu in cazul in care introduceti data curenta, initialele desenatorului, numele si adresa companiei, etc.

Text aliniat la arc
Comanda ARCTEXT permite alinierea textului deasupra unui obiect arc existent. Este o optiune foarte utila pentru a adauga text deasupra unor curbe complexe.

Comanda BREAKLINE
Aceasta comanda creaza o linie de ruptura, o polilinie incluzand un simbol de linie de ruptura prin specificarea a doua puncte si a locatiei simbolului intre acestea. Puteti controla marimea relativa si aparenta simbolului liniei de ruptura si extinderea poliliniei dincolo de punctele de capat.

Fisiere in formatul PDF/A
progeCAD 2016 poate crea fisiere PDF conforme standardului PDF/A. Formatul de fisier PDF/A este deseori o cerinta a institutiilor oficiale sau a administratiei publice. Acest format este o versiune standardizata ISO a formatului PDF, specializata pentru pastrarea digitala a documentelor electronice. PDF/A difera de PDF prin renuntarea la anumite caracteristici nepotrivite pentru arhivarea pe termen lung.

Comanda Change Space
Este foarte usor sa deplasati obiecte din spatiul Model in spatiul Paper sau invers, cu ajutorul comenzii CHSPACE. Sa presupunem ca doriti sa adaugati un text in desen, dar apoi decideti ca textul trebuie sa fie intr-o casuta Notes in blocul de titlul. Comanda CHSPACE face acest lucru in doar o secunda. Comanda nu este limitata la copierea entitatilor selectate, de asemenea modifica scara obiectelor in functie de scara ferestrei afisate.

Unelte avansate pentru ordinea de desenare
Noua bara de unelte permite controlul avansat al ordinii de desenare a obiectelor CAD, astfel puteti verifica mai eficient planul dumneavoastra de desenare.

Completarea automata a comenzilor
Cand introduceti o comanda sau o variable de sistem sunteti asistat de o lista care se completeaza automat. Este o optiune absolut necesara pentru profesionistii CAD care introduc direct comenzile fara a utiliza meniurile sau barele de unelte.

Principalele optiuni disponibile

Compatibilitate mare cu AutoCAD *
Formatul original al progeCAD este DWG. Aceasta asigura o compatibilitate completa cu AutoCAD® fara a fi nevoie de convertirea fisierelor, si fara pericolul pierderii de informatii (Suport pentru DWG pana la versiunea 2012). progeCAD va permite sa exportati fisierele cu desenele in orice versiune anterioara AutoCAD, in formatul DWG sau DXF.

Integrare totala in mediul Windows®
Eficienta exceptionala a progeCAD este garantata de integrarea completa a acestuia in mediul Microsoft Windows®.

EasyArch – Modulul architectural 2D
Unealta automata de desenare pentru arhitecti, proiectat pentru a mari productivitatea in designul caselor, designul interior si remodelare.

Software progeCAD 2016

Tiparire/export in formatul PDF *
Formatul PDF este un format foarte convenabil pentru publicarea documentelor dumneavoastra, care pot fi citite apoi cu ADOBE ACROBAT READER.

Importul PDF *
progeCAD converteste desenele vectoriale PDF in formatul DWG/DXF ca obiecte editabile. Reproduce precis linii, forme si text.

Tiparirea in formatul JPEG *
progeCAD poate converti fisierele dumneavoastra in formatul JPEG, foarte util pentru documentatie, manuale, cataloage, brosuri, etc.

Modulul iCADLib si librariile *
Modulul iCADLib pentru progeCAD asigura cel mai bun management pentru librariile de simboluri.

Traceparts pentru progeCAD
iCADLib integreaza portalul web Traceparts al progeCAD pentru accesul si utilizarea usoara a mai mult de 100 de milioane de blocuri.

Suport pentru hasura graduala *
Gradientele pot fi afisate si create utilizand interfata prietenoasa Improved Hatch Form.

Interfata avansata pentru hasurare *
Improved Hatch form prezinta o interfata asemanatoare AutoCAD®.

Interfata cunoscuta usor de utilizat *
Interfata grafica standard asemanatoare cu interfata AutoCAD®.

Iluminarea zonei selectate *
Iluminarea intersectiilor si selectiilor (culorile pot fi personalizate).

Vedere aeriana *
Intr-un desen mare puteti efectua un zoom rapid pentru a afisa intregul desen.

Cotare rapida
Creati si modificati mai multe cote in acelasi timp.

Add-on Google Earth
Importati o vedere Google Earth pentru a localiza modelele CAD 3D sau publicati proiectele dumneavoastra in Google Earth.

Georeferentierea imaginilor
Georeferentierea este procesul de scalare, rotire, translatie si modificare a imaginii pentru a se potrivi cu o anumita dimensiune si pozitie, in special pentru GIS.

Raster
Puteti introduce si manipula imagini raster cu un singur click de mouse! ProgeCAD a semnat un accord important cu Hitachi, cea ce permite utilizarea ultimei versiuni a acestei functii.

Suport ECW *
Un format pentru comprimarea imaginilor, dezvoltat de Earth Resource Mapping. Formatul fisierelor este optimizat pentru imaginile aeriene si din satelit, si comprima efficient imagini foarte mari cu un contrast satisfacator. Acesta este un format de compresie lossy.

Suport JPEG 2000 *
JPEG 2000 este un standard de compresie pentru imagini, creat de comitetul Joint Photographic Experts Group in anul 2000 cu intentia de a depasi standardul original JPEG bazat pe DCT.

Interfata de tiparire integrata *
Management imbunatatit al imprimantei, controlul acesteia este integrat mai bine cu progeCAD, orientarea hartiei si Layouts sunt salvate in desen.

Solide ACIS
Functiile principale: citeste si scrie obiecte solide 3D utilizand librariile ACIS (la fel ca AutoCAD®). Esential pentru cei care lucreaza in proiectarea industriala, matrite, elemente arhitecturale complexe si in general pentru orice aplicatie in care crearea formelor tri-dimensionale rapid si usor este necesara.

Render 3D foto-realistic *
Acesta este un produs ideal pentru arhitecti si pentru acei designeri care doresc sa-si vada propriile desene intr-o vizualizare foto-realistica. progeCAD 2016 Professional include functia avansata de rendare, bazata pe algoritmul Ray-Tracing, aceasta are urmatoarele caracteristici: rendare foto-realistica cu efecte de lumini, umbre, reflectii si transparenta.

Software progeCAD 2016

Unealta de export pentru rendari
Unealta de export pentru Lightwave 3D (.lwo), 3DStudio (.3ds), Pov-Ray (.pov).

Eattedit *
Editarea avansata a atributelor, asemanatoare AutoCAD®.

Layout
Managementul mai multor layouts utilizand panoul Layout. Suporta configurarea mai multor tabele de imprimare. Compatibil cu layoutul AutoCAD®.

Optiuni avansate de asezare in pagina *
Ascundere in Layout
Umbrire Layout
Selectia spatiului modelului cu click dublu
Panouri layout

Ferestre poligonale de layout (asezare in pagina)
Creati o fereastra de afisare layout ne-rectangulara sau convertiti un obiect inchis, polilinie, cerc, etc, intr-o fereastra de afisare.

Tiparirea cu linii ascunse
Tiparirea desenelor 3D cu linii ascunse. Acum si in DVIEW (perspectiva).

Importul & exportul DWF
progeCAD 2016 Professional poate citi si crea fisiere DWF standard. Suporta DWF 3D Export.

Afisarea DWF *
progeCAD 2016 Professional are un render DWF incorporat.

Exportul o2c al modelelor 3D (www.o2c.com)
progeCAD 2016 Professional contine optiuni O2C; Modelele 3D sunt exportate usor si controlate cu ajutorul O2C Viewer. O2C este cea mai buna unealta pentru prezentarea obiectelor 3D.

Software progeCAD 2016

Pan & Zoom in timp real
Tehnologia exclusiva PPAN* ofera Pan si Zoom in timp real, permitand managementul usor al desenelor mari, functioneaza de asemenea cu hasuri mari si fonturi TrueType.

Grosimi de linii pentru afisare si tiparire
Editarea grosimii liniilor pe ecran.

Managerul Xref
progeCAD controleaza introducerea desenelor referentelor externe, desene inserate dinamic intr-un desen principal (prin modificarea unui desen secundar, desenul corespunzator introdus in desenul principal va fi de asemenea modificat).

Tracking polar (Polar Snap) *
Ajuta la desenarea obiectelor la anumite unghiuri sau in anumite relatii cu alte obiecte. Cand trackingul polar este activat, liniile de aliniere temporare va ajuta sa creati obiectele la unghiul dorit.

Etrack (similar cu Otrack®) *
Utilizat pentru a evita necesitatea desenarii liniilor de constructie pentru a localiza puncte.

Refedit (editare blocuri) *
Editati blocuri fara a parasi desenul gazda. Schimbarile sunt salvate in desenul inserat original.

Unelte express *
Aceasta este o librarie care contine mai mult de 30 de unelte, create pentru a va ajuta in lucrul cu progeCAD. Usor de folosit, integrate in meniuri si bare de unelte, acopera o varietate mare de functii progeCAD, inclusiv managementul layerelor, desen, selectarea obiectelor, modificarea obiectelor si datele extinse.

Managerul layerelor
Salvati diverse statusuri ale layerelor (on, off, thawed, freeze etc.) pentru editare, vizualizare sau tiparire, si refaceti-le cu un singur click.

Software progeCAD 2016

Noul Wizard al progeCAD *
Configuratie originala pentru desene noi bazata pe prototipuri sau valori pre-setate (similara cu cea disponibila in AutoCAD®).

Flexibilitate si personalizare
La fel ca AutoCAD®, progeCAD are o bara de comenzi si o serie de iconite aranjate in jurul zonei de desenare pentru a facilita utilizarea diverselor functii. Exista meniuri derulante, care, la fel ca prescurtarile comenzilor si barele de unelte pot fi personalizate.

Multidocument
progeCAD este multidocument. Aceasta inseamna ca puteti deschide mai multe documente in aceeasi sesiune de lucru (sesiune multidocument); planificarea poate fi astfel accelerata si simplificata.

eTransmit *
Utilitar care compacteaza si transmite fisiere DWG, referinte externe (xref), fonturi, fisiere de forme, imagini si alte documente de suport. Imbunatateste transferul intre documente.

Cauta & inlocuieste *
Gaseste automat (sau inlocuieste) un cuvant intr-un fisier dwg, aflat in Text, Atribute, Hyperling, sau Cote.

Software progeCAD 2016

Managerul Wblock progeCAD
Managementul inregistrarii blocurilor. Accelerati crearea librariilor personalizate. Este un complement util pentru modulul ALE.

progeCAD Battman (Definirea atributelor, editare locala) *
Schimbati definitia atributelor blocurilor, plasarea textului, pozitia layerului, etc.

Explorerul DWG ProgeCAD DWG *
Ferestre in stil Windows Explorer pentru navigarea in DWG si inserarea blocurilor. Gasiti fisierul DWG cu un singur click.

LINIE dubla *
Permite utilizatorului sa traseze o linie dubla continua utilizand segmente drepte si arce. Capetele liniei pot fi inchise si unghiurile ajustate automat. Grosimea liniei duble poate fi ajustata in orice punct. Inceputul sau sfarsitul liniei poate fi atasat unui obiect deja existent care poate fi divizat in punctul de intersectie de catre linia dubla.

Managerul pentru recuperare *
Recuperarea simpla a desenelor in cazul unei blocari a sistemului, utilizand o interfata grafica.

De la raster la vector *
progeCAD 2016 Professional include unealta WinTopo raster to vector.

Stergerea entitatilor
Foarte utila pentru ascunderea unei parti nedorite, sau inutile a desenului, in special cand folositi vizualizari Xref.

Updatat intotdeauna cu iCARE
Programul iCARE Subscription de intretinere si suport ofera o varietate de servicii pentru a-i ajuta pe clienti sa mareasca productivitatea programului progeCAD.

Dezvoltare (AutoLISP, SDS, VBA)
Utilizatorul poate alege unul dintre 3 limbaje de programare pentru a personaliza ProgeCAD IntelliCAD. Exista suport pentru LISP, SDS (C++) Microsoft Visual Basic for Application (VBA) si COM.

Fisiere VBA externe *
Diferit fata de standardul IntelliCAD, progeCAD 2016 Professional poate incarca fisiere externe .vbi, esentiale pentru dezvoltarea aplicatiilor VBA.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cerinte sistem
Cerinte software

* Microsoft Windows® XP, Windows® Vista or Windows 7, 8, 10

Cerinte hardware

* procesor Intel Pentium® III  

* 1 GB RAM (minim), 2 GB (recomandat)

* 400 MB spatiu pe hard
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comparatii

  progeCAD autoCAD
  Full LT
Native DWG V V V
DWG for AutoCAD version 2.5 to 2014 V X X
3D PDF Export V X X
EasyArch 3D (Architectural plugin) V X X
Drawing recovery V V V
Export to DWF V V V
Tables creation/editing V V V
User Profiles support V V V
PC3 Support V V V
Publish (Batch Plot) V V V
Multiple Paper Spaces (layouts) V V V
AutoCAD 3D surface commands V V X
ACIS viewing V V V
Full ACIS modeling & editing V V X
3D Print V V X
Flatshot V V X
Loft and Helix commands V V X
AEC Objects Visualization V V X
XRef Manager V V V
MTEXT support via external editor V V V
Hatch editing V V V
Lineweights (display and print) V V V
Raster Image Display (image management) V V X
Image polygonal clip V V X
Redline and Markup support V X X
Rendering V V X
Image menu V V V
CTB color table files V V V
STB style table files V V V
Graphical Block Preview V V V
PLOT command V V V
AutoCAD Command Line V V V
AutoCAD menu and script files V V V
Explorer for managing layers, blocks, line types V V V
Object Properties toolbar V V V
Edit properties of multiple entries V V X
Properties palette V V V
Apparent & Extended intersection snap V V V
Polar Tracking V V V
Express Tools V V X
Refedit ( Edit locally individual objects within a Block) V V X
Layer Manager ( Save and Restore Layers configurations) V V X
ETrack V V V
Visual Menu Customization V V X
ActiveX, including in-place editing V V X
Solutions Development System (IRX - similar to ARX - SDS/ADS C++) V V X
AutoLISP (including DCL) V V X
Script Recorder V X X
COM support V V X
.NET support V V X
Visual Basic for Applications (VBA) V V X
External VBA file loading (multiple .vbi) V V X
PDF to DWG (convert PDF files to DWG files) V X X
JPG print V V V
PDF print V V V
STL and Collada (DAE) Export V V X
PDF, DWF, DGN Underlay V V V
Raster to Vector module V X X
iCADLib libraries blocks manager V X X
Block libraries (Construction, Architectural, ANSI-ISO and DIN-ISO Mechanics, ANSI and IEC Electrical, Electronic, Steel Profiles, Furniture, Kitchen) V X X
Traceparts and Cadenas integration V X X
True Type Font V V V
Quick Dimension V V V
eTransmit V V V
Find & Replace V V V
Native ECW support V X X
Native Jpeg 2000 support V X X
True color support V V V
Wipeout V V V

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Licentiere si preturi


progeCAD - inlocuitor pentru AutoCAD si AutoCAD LT, citeste si scrie fisiere AutoCAD 2007/2008 DWG progeCAD - inlocuitor pentru AutoCAD si AutoCAD LT, citeste si scrie fisiere AutoCAD 2007/2008 DWG
ZwCAD 2008 - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | CMS IntelliCAD 6.4 - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | 4M IntelliCAD - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | progeCAD - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | DWG Viewer | ZwGEO - expertiza si masuratoare topografica | 4M Idea - instalatii electrice | MapSys - referinta spatiala | TopoSys - calcule topo-geodezice | FINE SANI - instalatii sanitare | FINE ELEC - instalatii electrice | FINE HVAC - necesar termic, instalatii incalzire, climatizare & ventilatii | STEEL - cadre & structuri metalice | STRAD - cadre beton | KOMPASS 3D - modelare solide si schite 2D / 3D
Toate drepturile rezervate - Copyright 2007 © ProgrameCAD.ro - Cele mai eficiente programe CAD, alternative la AutoCAD©® AutoDESK (.dwg)