0


0
progeCAD
Program de desenare CAD compatibil .dwg.

ProgeCAD este un mediu CAD DWG stabil, complet functional si usor de utilizat la un pret accesibil.

 • pregatit pentru Windows 8 - compatibil .dwg 2014.

 • progeCAD, bazat pe IntelliCAD 7.x, este o aplicatie CAD 2D/3D compatibila cu standardul AutoCAD® , care lucreaza cu fisiere de la AutoCAD® 2.5 pana la AutoCAD® 2014.

 • formatul original .dwg al programului progeCAD asigura compatibilitatea completa cu AutoCAD® FARA CONVERSIA FISIERELOR, evitand pierderea unor informatii critice; progeCAD va permite sa exportati fisiere in formatul .dwg si .dxf.

 • progeCAD are o interfata completa cu un meniu asemanator AutoCAD® si comenzi similare AutoCAD®.

 • progeCAD Professional este un program de proiectare 2D si 3D general, util pentru schite CAD, scheme electrice, proiecte de constructii, arhitectura, inginerie civila, structurala, mecanica si industriala, tamplarie RFI, proiectare mecanica MCAD, masuratori topografice si desene ale terenului conform standardelor AS/NZ1100 ANSI DIN si ISO. ProgeCAD include optiuni ca exportul PDF, modelarea 3D, librarii de block-uri XREF & DWG, linie de comanda asemanatoare AutoCAD cu extensii ca VBA & AutoLISP, programare C++ si font-uri SHX. ProgeCAD ofera mai multe functii CAD decat AutoCAD® LT sau TurboCAD Pro la o fractiune din pretul AutoCAD®, ArchiCAD sau Microstation.

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Concept

Dezvoltator: ProgeSOFT Spa.

ProgeSOFT Spa., Italy, www.progesoft.com, este membru Comercial al IntelliCAD Technology Consortium (ITC)
IntelliCAD este dezvoltat de IntelliCAD Technology Consortium (ITC) si este personalizat de ProgeSOFT, care s-a specializat in CAD in ultimii 18 ani, fiind membru al comitetului executiv din cadrul ITC.

Acum, multi utilizatori de programe de proiectare si grupurile industriale importante din domeniul mecanicii si electricii lucreaza cu programul ProgeSOFT.
Multe grupuri industriale folosesc ProgeSOFT, cum ar fi: Gruppo ABB, ALENIA MARCONI, ANSALDO, BTICINO, ENEL, ENICHEM, FS, GEWISS, PIRELLI, SCHNEIDER ELECTRIC si TECHINT.

Produs: ProgeCAD 2014

ProgeCAD 2014 reprezinta oferta noastra pentru un DWG 2D/3D CAD nativ profesional, ce include diverse aplicatii, librarii si servicii la costuri exceptionale.

 Acesta este un produs care se incearca si se cumpara, astfel el poate fi incercat fara nici o limitare inainte de a fi cumparat.

Informatii Generale

IntelliCAD Technology Consortium dezvolta tehnologie software de proiectare asistata de calculator.
ITC este preocupat de dezvoltarea platformei pentru cea mai buna aplicatie CAD pentru membrii sai.

Aceasta organizatie non-preofit creeaza si licentiaza tehnologii care usureaza munca dezvoltatorilor de aplicatii CAD in crearea produselor pentru piata de proiectare. Membrii pot combina motorul CAD standard cu aplicatiile software proprii, reducand astfel costurile de dezvoltare / cercetare. IntelliCAD este folosit cu succes de dezvoltatori in intreaga lume cat si de milioane de Utilizatori Finali care au nevoie de un software CAD flexibil adaptabil, dar si performant.

Alternativa inteligenta pentru Utilizatorii CAD

IntelliCAD Technology Consortium (ITC) — organizatie unica detinuta si condusa de membrii sai — are ca principala activitate dezvoltarea platformei IntelliCAD, produs software compatibil cu formatul standard de fisier .DWG 2014.
Companiile Membre ale ITC isi dezvolta, promoveaza si vand propriile produse software. Aceste companii au dreptul de distributie nelimitat in scopul furnizarii tehnologiei IntelliCAD catre utilizatorii finali.

IntelliCAD este o platforma CAD stabila, compatibila cu formatul standard de fisier . dwg pe care fiecare dezvoltator CAD poate construi. Furnizata de ITC catre membrii sai, tehnologia IntelliCAD este disponibila pentru cumparare numai prin intermediul membrilor comerciali ITC.
IntelliCAD este disponibil sub forma unui program de sine statator, dar are adesea integrate aplicatii ce satisfac diversele nevoi ale pietei de proiectare.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Versiuni
Versiuni disponibile:

ProgeCAD 2011 Standard - bazat pe cel mai recent nucleu IntelliCAD, este acum un usor inlocuitor pentru versiunile Lite ale programelor CAD consacrate. Deschide, editeaza si salveaza fisiere .dwg CAD (2.5 - 2012).

ProgeCAD Professional 2014 - produs similar cu versiuni complete ale programelor CAD consacrate, acesta suporta comenzi standard, meniurile, fisierele script, font-urile va ofera compatibilitate AutoLisp, optiuni avansate de randare si are incluse Modelarea Solidelor 3D ACIS. ProgeCAD Professional este compatibil cu AutoLISP, ADS, VBA si COM, oferindu-va librarii cu block-uri si simboluri pentru domenii ca: Electric, Mecanica, Arhitectura etc. Acesta se livreaza cu peste 10,000 de simboluri standard si block-uri. Deschide, editeaza si salveaza fisiere .dwg CAD (2.5 - 2014).

Upgrade ProgeCAD IntelliCAD 2014 - aceasta versiune ofera reactualizarea produselor ProgeCAD anterioare, pentru a putea beneficia de ultimele inovatii si de o imbunatatire continua a caracteristicilor produsului achizitionat de utilizatorul final.

Cross Upgrade ProgeCAD IntelliCAD 2014- aceasta versiune ofera trecerea de la orice alt program CAD (indiferent de data publicarii) achizitionat cu licenta de dvs. la progeCAD 2014, pentru a putea beneficia de ultimele inovatii si de o imbunatatire continua a caracteristicilor produsului dezvoltat de progeSOFT.
 
ProgeCAD 2014 NLM - versiune de retea - acesta permite instalarea programului intr-o retea de calculatoare, licenta putand fi accesata de toate calculatoarele pe rand.
     PROGRAMUL NU POATE FI UTILIZAT/DESCHIS DE MAI MULTE CALCULATOARE SIMULTAN!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Add on

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Updates
Versiune Produs: ProgeCAD 2014 Professional
Data publicare: 30.01.2014

Versiunea curenta publicata de dezvoltator: progeCAD prof. 2014

Acum este disponibila o noua versiune ProgeCAD Professional. Pentru a beneficia de ultimele imbunatiri ale acestei versiuni descarcati si instalati kit-ul ProgeCAD Professional de la sectiunea de download.

Cum aflati ce versiune a programului ati instalat?

Deschideti progeCAD ®.
In Help menu -> About ProgeSOFT

Aici veti gasi informatii despre versiunea programului instalat.

Cu deosebit respect,

IntelliTECH SRL
R14020401 Departament Suport Clienti

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Specificatii

ProgeCAD 2014 Professional

Program de desenare CAD compatibil .dwg.

ProgeCAD 2014 reprezinta o puternica aplicatie software CAD, 2D/3D bazata pe cel mai recent nucleu IntelliCAD, compatibila cu orice aplicatie CAD.

ProgeCAD Professional - produs similar cu versiuni complete ale programelor CAD consacrate, acesta suporta comenzi standard, meniurile, fisierele script, font-urile va ofera compatibilitate AutoLisp, optiuni avansate de randare si are incluse Modelarea Solidelor 3D ACIS. ProgeCAD Professional este compatibil cu AutoLISP, ADS, VBA si COM, oferindu-va librarii cu block-uri si simboluri pentru domenii ca: Electric, Mecanica, Arhitectura etc. Acesta se livreaza cu peste 10,000 de simboluri standard si block-uri. Deschide, editeaza si salveaza fisiere .dwg CAD (2.5 - 2014).

ProgeCAD Professional single license se poate instala pe un singur calculator. Acesta nu functioneaza simultan pe mai multe calculatoare, doar in situatia achizitionarii mai multor licente.

ProgeCAD este un mediu CAD DWG stabil, complet functional si usor de utilizat la un pret accesibil.

- pregatit pentru Windows 8 - compatibil .dwg 2014.

- bazat pe IntelliCAD 7.x, este o aplicatie CAD 2D/3D compatibila cu standardul AutoCAD® , care lucreaza cu fisiere de la AutoCAD® 2.5 pana la AutoCAD® 2014.

- formatul original .dwg al programului progeCAD asigura compatibilitatea completa cu AutoCAD® FARA CONVERSIA FISIERELOR, evitand pierderea unor informatii critice; progeCAD va permite sa exportati fisiere in formatul .dwg si .dxf.

- progeCAD are o interfata completa cu un meniu asemanator AutoCAD® si comenzi similare AutoCAD®.

- progeCAD Professional este un program de proiectare 2D si 3D general, util pentru schite CAD, scheme electrice, proiecte de constructii, arhitectura, inginerie civila, structurala, mecanica si industriala, tamplarie RFI, proiectare mecanica MCAD, masuratori topografice si desene ale terenului conform standardelor AS/NZ1100 ANSI DIN si ISO. ProgeCAD include optiuni ca exportul PDF, modelarea 3D, librarii de block-uri XREF & DWG, linie de comanda asemanatoare AutoCAD cu extensii ca VBA & AutoLISP, programare C++ si font-uri SHX. ProgeCAD ofera mai multe functii CAD decat AutoCAD® LT sau TurboCAD Pro la o fractiune din pretul AutoCAD®, ArchiCAD sau Microstation.

2014 trasaturi noi

 • DWG 2014 support
  Windows 8, Windows 7, Windows XP full compatibility
 • Hatch Trim
  hatches can now be trimmed using the standard Trim command
 • Dynamic Blocks Editing
  change Dynamic Blocks shapes using Grips
 • Tables
  creation and editing. Table creation based on Blocks Attributes and from Excel
 • Publish (Batch Plot)
  print (or export to PDF/DWF) selected drawing layouts 
 • EasyArch 3D - see video - see 3D Tutorial
  the new release of the Parametric Architectural tool working 3D
 • 3D PDF - see video
  Convert 3D drawings into rich interactive 3D PDF documents visible through free Adobe Reader
 • 3D Print
  STL export for 3D Printer output
 • Paste Special
  insert Tables by Cut & Paste from Excel, Open Office, Libre Office
 • Multiline Styles
  Create named styles for multilines to control the number of elements and the properties of each element.
 • EATTEXT
  createTables reading Blocks Attributes
 • .NET support
  connection between .NET based software and progeCAD drawings

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cerinte sistem
Cerinte software

* Microsoft Windows® XP, Windows® Vista or Windows 7, 8

Cerinte hardware

* procesor Intel Pentium® III  

* 1 GB RAM (minim), 2 GB (recomandat)

* 400 MB spatiu pe hard ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comparatii

  progeCAD autoCAD
  Full LT
Native DWG V V V
DWG for AutoCAD version 2.5 to 2014 V X X
3D PDF Export V X X
EasyArch 3D (Architectural plugin) V X X
Drawing recovery V V V
Export to DWF V V V
Tables creation/editing V V V
User Profiles support V V V
PC3 Support V V V
Publish (Batch Plot) V V V
Multiple Paper Spaces (layouts) V V V
AutoCAD 3D surface commands V V X
ACIS viewing V V V
Full ACIS modeling & editing V V X
3D Print V V X
Flatshot V V X
Loft and Helix commands V V X
AEC Objects Visualization V V X
XRef Manager V V V
MTEXT support via external editor V V V
Hatch editing V V V
Lineweights (display and print) V V V
Raster Image Display (image management) V V X
Image polygonal clip V V X
Redline and Markup support V X X
Rendering V V X
Image menu V V V
CTB color table files V V V
STB style table files V V V
Graphical Block Preview V V V
PLOT command V V V
AutoCAD Command Line V V V
AutoCAD menu and script files V V V
Explorer for managing layers, blocks, line types V V V
Object Properties toolbar V V V
Edit properties of multiple entries V V X
Properties palette V V V
Apparent & Extended intersection snap V V V
Polar Tracking V V V
Express Tools V V X
Refedit ( Edit locally individual objects within a Block) V V X
Layer Manager ( Save and Restore Layers configurations) V V X
ETrack V V V
Visual Menu Customization V V X
ActiveX, including in-place editing V V X
Solutions Development System (IRX - similar to ARX - SDS/ADS C++) V V X
AutoLISP (including DCL) V V X
Script Recorder V X X
COM support V V X
.NET support V V X
Visual Basic for Applications (VBA) V V X
External VBA file loading (multiple .vbi) V V X
PDF to DWG (convert PDF files to DWG files) V X X
JPG print V V V
PDF print V V V
STL and Collada (DAE) Export V V X
PDF, DWF, DGN Underlay V V V
Raster to Vector module V X X
iCADLib libraries blocks manager V X X
Block libraries (Construction, Architectural, ANSI-ISO and DIN-ISO Mechanics, ANSI and IEC Electrical, Electronic, Steel Profiles, Furniture, Kitchen) V X X
Traceparts and Cadenas integration V X X
True Type Font V V V
Quick Dimension V V V
eTransmit V V V
Find & Replace V V V
Native ECW support V X X
Native Jpeg 2000 support V X X
True color support V V V
Wipeout V V V

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Licentiere si preturi
Licenta progeCAD 2014 Professional - Single License
280
Licenta progeCAD 2011 Standard - Single License
140
Licenta progeCAD 2014 Professional NLM - Network Licens
430
Licenta iCADMac 2014 English Version pentru MAC OS X - Single license
698
Licenta Upgrade de la progeCAD 2013 Professional la progecad 2014 Professional
189{0}
Licenta Upgrade de la progeCAD 2010 Standard la progeCAD 2011 Standard
90{0}
Licenta progeCAD 2014 Professional - Cross-Upgrade de la ProgeCAD 2011, 2010, 2009 std., 2008 (std. sau prof.)
200{0}
Licenta Upgrade de la progeCAD 2013 Professional NLM la progeCAD 2014 Professional NLM
189{0}
Licenta Upgrade de la orice program CAD la progeCAD 2014 Professional
215

progeCAD - inlocuitor pentru AutoCAD si AutoCAD LT, citeste si scrie fisiere AutoCAD 2007/2008 DWG progeCAD - inlocuitor pentru AutoCAD si AutoCAD LT, citeste si scrie fisiere AutoCAD 2007/2008 DWG
ZwCAD 2008 - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | CMS IntelliCAD 6.4 - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | 4M IntelliCAD - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | progeCAD - alternativa CAD 2D/3D la AutoCAD™ AutoDESK | DWG Viewer | ZwGEO - expertiza si masuratoare topografica | 4M Idea - instalatii electrice | MapSys - referinta spatiala | TopoSys - calcule topo-geodezice | FINE SANI - instalatii sanitare | FINE ELEC - instalatii electrice | FINE HVAC - necesar termic, instalatii incalzire, climatizare & ventilatii | STEEL - cadre & structuri metalice | STRAD - cadre beton | KOMPASS 3D - modelare solide si schite 2D / 3D
Toate drepturile rezervate - Copyright 2007 © ProgrameCAD.ro - Cele mai eficiente programe CAD, alternative la AutoCAD©® AutoDESK (.dwg)